INFORMACIONS PRÀCTIQUES

 

Per poder gaudir plenament d'una aventura en mig de la natura, abans de marxar caldrà tenir presents un seguit de consells, recomanacions i preparatius previs.

 

 

IMPRESCINDIBLE

• Cal portar CALÇAT adeqüat per a TREKKING o SENDERISME i roba còmoda.

• És aconsellable portar AIGUA per hidratar-se durant la ruta.

• Per a la ruta "Descoberta Completa" cal tenir també en compte que ens trobem en una zona de gran variabilitat climàtica i que al llarg dels sis dies es poden necessitar diferents PECES DE ROBA per adaptar-se a CANVIS de temperatura i meteorologia, segons l’època de l’any.

• Per a la ruta "Descoberta Completa" i per tal d'aprofitar al màxim el recorregut i de gaudir de tots els indrets que ofereix el riu, en alguns trams poc profunds travessarem el riu, per la qual cosa és necessari portar CALÇAT adeqüat per a ESPORTS D'AIGUA (per raons de salut i higiene l'empresa no pot oferir el servei de lloguer). En cas que el client no els pugui aconseguir, DISCOVERING FLUVIÀ els en pot vendre, sempre que es sol·liciti amb antel·lació.

• El guia us acompanyarà i aconsellerà al llarg de tot el trajecte. L'empresa no es fa responsable dels incidents que es puguin produir per no seguir la normativa detallada pels seus guies o produïts fora de la ruta establerta.

 

AVISOS

NOMÉS PER A LA RUTA "DESCOBERTA COMPLETA"

El primer dia es recollirà els clients a l'Aeroport de Girona, a l'Estació del Tren d'Alta Velocitat o en un altre punt o ciutat prèviament acordats.

Recollida de  senderistes a l'aeroportL'equipatge dels clients es recolliran al matí a l'allotjament de sortida (o quan es reculli els clients el primer dia) i serà traslladat pel nostre equip a l'allotjament d'arribada. Es recomana portar una motxil·la petita per a aquells objectes i roba que es necessiti durant el recorregut.

Si els clients volen llogar dies extres de vacances en una localitat fixe (Girona, Figueres, o a qualsevol de la costa brava) abans o després de fer la ruta, poden fer-ho a través de DISCOVERING FLUVIÀ (consulteu la secció "preus").

• Per poder fer la ruta en 6 DIES, el primer dia s'ha de ser al punt de trobada de Girona com a molt tard a les 7,30 h. del matí, o les 8.30 h., si es surt d'Olot. En aquest cas, el primer dia es dinarà durant el trajecte (a Les Preses) i es caminarà durant la tarda. ATENCIÓ per poder gaudir d'aquesta formula cal estar habituat a caminar, ja que el recorregut del primer dia ja supera els 22 km i es camina durant tot el dia..

• Ens trobem en un entorn natural variable, per la qual cosa, en cas de crescudes del riu, i per qüestions de seguretat, es modificaran aquells itineraris que creuen el riu o hi passen molt a prop, i es substiruiran per itineraris alternatius. Tots els itineraris alternatius, tot i no passar tant a prop del riu, estan pensats per a aprofitar la descoberta d'altres indrets d'elevat interès natural o cultural.

• En cas que les condicions metereològiques fossin extremes i impedissin la realització de la ruta, l'empresa oferirà als clients la possibilitat de fer-la en unes altres dates, quan els clients decideixin, i sense cap cost adicional.

• Si la modalitat que escolliu inclou allotjament (guiada i autoguiada), cal fer una paga i senyal del 10%. Consulteu les condicions a l'apartat "preus").

 

INFORMACIONS

El guia disposarà sempre d'una farmaciola per atendre petits incidents que puguin produir-se durant el recorregut. En cas que es necessiti algun medicament específic, cal que es porti a la motxil·la personal.

• Tot i que pràcticament la totalitat de la ruta transcorre per trams sense cap dificultat, els clients estan protegits per una assegurança d'accidents per cobrir les eventualitats que poguessin sorgir.

• Si ho desitgeu se us pot oferir informació sobre altres indrets i poblacions d'interès pròximes al recorregut de la ruta.

• En la "Descoberta Completa" estan inclosos els àpats, això comprèn: l'esmorzar inicial abans de sortir, un esmorzar preparat per menjar durant el recorregut, el dinar i el sopar. Per a aquests darrers s'han seleccionat especialment els restauradors per tal de poder oferir la cuina comarcal de més qualitat. Qualsevol altra consumició anirà a càrrec dels clients.

• Si teniu alguna intolerància alimenticia especial, feu-nos-ho saber.

• En la "Descoberta Completa", després del dinar els clients disposaran de temps lliure per a reposar o gaudir de l'entorn. En aquest sentit, se'ls oferirà una guia d'activitats de descoberta que poden realitzar a la tarda a l'entorn de l'allotjament; incloent activitats culturals, d'aventura, de descoberta artística i descoberta del medi.