DESCOBERTA EDUCATIVA

 

Descobrim el riu mentre ens divertim!

Rutes i excursions per a escoles, casals i colònies.

 

Us oferim un projecte integral de descoberta del riu Fluvià. Hem seleccionat els indrets molt significatius per entendre les diferents parts del riu i, sobretot, les particularitats especials que caracterítzen el riu Fluvià.

Cada sortida s'organitza com un projecte educatiu integral, en el qual, mitjançant jocs i activitats, s'introdueix els nens al coneixement del cicle de l'aigua, a les interaccions de l'aigua amb el medi físic i l'humà, a la fauna i a la vegetació i, fins hi tot, a la història i l'art que anirem trobant pel camí.

* També podem organitzar les vostres COLÒNIES D'ESTIU per recòrrer tot el riu durant una setmana!!!

 

 

Rutes per a "granotes" (cicle mitjà i superior, 7-11 anys)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

passeu el cursos per sobre per canviar la imatge

 

 

Excursions per a "llúdrigues" (cicle superior, 9-11 anys)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Passeu el cursor per sobre per a canviar la imatge

 

» Les rutes s'inicien a les 10 h. del matí i es poden realitzar de dilluns a divendres.

» Les rutes per a "granotes" es realitzen durant el matí, mentre que les excursions per a "llúdrigues" són de matí i tarda, caldrà doncs que tothom es porti el dinar.

» Tots els itineraris són circulars (excepte "Rius de lava"), amb arribada i sortida en el mateix punt. El lloc d'inici és el que s'indica a cada ruta, excepte que s'acordin alternatives amb els professors o monitors.

» Durant el recorregut, a més de les explicacions dels monitors, es proposen als nens diverses activitats per a realitzar per facilitar-los la comprensió de l'entorn natural.

» Estem oberts als vostres suggeriments i propostes per tal d'adaptar-nos a les vostres necessitats, o per a organitzar altres rutes de descoberta del riu en funció dels vostres projectes educatius.