NETEJA DEL FLUVIÀ A OLOT

El regidor de medi ambient de l’Ajuntament d’Olot, Josep guix, ha presentat un pla de millora del riu Fluvià en el tram comprès entre Sant Roc i Les Tries. El pla preveu tres tipus d’accions: netejar el riu d’impediments, eliminar espècies invasores i arranjar accessos i mobiliari urbà.

Des de DISCOVERING FLUVIÀ ens congratulem d’aquesta mesura que permetrà millorar l’accés a un paratge natural d’una gran bellesa. però al mateix temps també volem recordar que al llarg del seu recorregut encara queden molts trams en que l’aproximació és difícil. En alguns llocs, fins hi tot, hem hagut de recuperar nosaltres mateixost alguns camins que havien quedat en molt mal estat.

Desitgem que aquesta iniciativa encomiable de l’Ajuntament d’Olot serveixi de model a altres poblacions per a augmentar la cura i l’atenció al riu.

Més informació

Deixa un comentari